Professionele Volautomaten

MELITTA PROFESSIONAL COFFEE SOLUTIONS UW WERELDWIJDE PARTNER VOOR DE PROFESSIONELE KOFFIEBEREIDING

Koffie verbindt. Mensen, ervaringen, hele werelden. De wereld van de koffievolautomaten van Melitta Professional Coffee Solutions biedt elke gast wat hij of zij van u kan verwachten: uitstekende kwaliteit. Met uw vriendelijke service in een ontspannen sfeer biedt u zo optimale gastvrijheid: een fantastisch genot dat nog lang in herinnering zal blijven.

Serveer uw gasten uw heel persoonlijke koffiecultuur – ze zullen ervan genieten! Als fabrikant van koffievolautomaten met een wereldwijde verkoop is Melitta Professional Coffee Solutions een geprofileerde aanbieder van complete oplossingen in het premiumsegment. In een hotel, restaurant, bistro of in de zorgsector – op de doelgroep afgestemd, servicegericht en met uitsluitend professionele techniek zijn wij uw competente leverancier en partner.

Schermafbeelding 2020-12-26 om 09.52.17.
Schermafbeelding 2020-12-26 om 09.58.32.

XT / XTENDED TECHNOLOGY

Spot aan voor de Melitta Cafina XT-generatie

Duidelijke, gereduceerde vormen, markante functionaliteit, hoogwaardige aluminium behuizing: de geheel nieuw ontwikkelde koffievolautomaten en filterkoffiemachines van de Melitta Cafina XT-generatie getuigen van echte professionaliteit, zonder de emotie uit het oog te verliezen.

Het front loopt ergonomisch schuin, het verlichtingsconcept met variabele kleuren zorgt voor geraffineerde accenten. De focus is gericht op de producten: daglicht-leds verlichten de volledige kopjesruimte en plaatsen de koffie-, melk- en caca- ospecialiteiten op de voorgrond. De lichtsterkte is daarbij traploos te regelen.

'XT' staat voor 'Extended Technology'. Binnenin zorgt doorontwikkelde, geavanceerde technologie voor een kopje koffie van de allerhoogste kwaliteit. Een nieuwe, zelf ontwikkelde molen met maalschijven van 75 mm van speciaal geslepen, duurzaam gereedschapsstaal maalt nog gelijkmatiger en sneller dan tot nu toe mogelijk was. Tijdens de korte maalduur warmen de maalschijven slechts minimaal op. Hierdoor wordt het aroma van de bonen optimaal behouden en komt er uiteindelijk een nog beter koffieresultaat in het kopje. Voor een constante hoge kwaliteit zorgt het Automatic Coffeequality System (ACS) dat voortdurend alle relevante parameters zoals maalgraad, poederhoeveelheid, zettijd en watertempe- ratuur bewaakt en stuurt. De maalschijven worden na verloop van tijd automatisch bijgesteld om voortdurend de optimale maalgraad te garanderen.

Ook de hoogwaardige metalen zetgroep levert betrouwbaar precisiewerk. Om de smaaknoten van de verschillende koffiespecialiteiten tot hun recht te laten komen, is de aanpersdruk van de zuiger in het display individueel voor elk product te programmeren. (Een espresso wordt bijvoorbeeld gezet met een aanpersdruk van 1000 N (ca. 100 kg), voor een eenvoudige café crème is echter slechts maximaal 400 N nodig. Kunststofzetgroepen zijn slechts bestand tegen een aanpersdruk van 300-400 N, te weinig voor een echte Italiaanse espresso.)

Enkele belangrijke XT FEATURES

Schermafbeelding%25202020-12-26%2520om%2
Schermafbeelding 2020-12-26 om 12.01.02.

Meer informatie gewenst?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een afspraak. 

Zo kunnen wij uw project in alle rust bespreken en 

u een offerte op maat bezorgen.