top of page

Melitta Koffievolautomaten

Slimme koffie

Eersteklas koffie in slechts enkele seconden – als het op kwantiteit, kwaliteit en diversiteit aankomt, zijn onze volautomaten uw betrouwbare oplossing.

Ontdek onze hoogwaardige modellen voor de hoogste eisen.

xt4_keyvisual.jpg

De perfecte introductie in de wereld van de professionele koffiebereiding! De gepatenteerde Melitta-zetgroep levert een constant hoge kwaliteit. Twee molens en de dubbele instantfunctie zorgen voor flexibiliteit en een ruim aanbod. Eenvoudig te reinigen met één druk op de knop dankzij het slimme Melitta-systeem Clean in Place.

Benut het volledige potentieel van uw zaak met deze professionele koffiemachine voor kleine en middelgrote behoeften! De Melitta Cafina XT5 heeft een gebruiksvriendelijk 8,4"-touchscreen en de nuttige services van ons nieuwe klantenportaal Melitta INSIGHTS. Welkom in de wereld van digitaal koffiemanagement.

xt5_keyvisual.jpg

De allrounder onder de koffievolautomaten. Een ruim aanbod aan kwalitatieve dranken met diverse mogelijkheden voor een creatieve touch. Robuust en betrouwbaar in Melitta-kwaliteit. Dankzij CIP® is de gecertificeerde reiniging zeer eenvoudig.

Onze professional voor melkschuim! De Melitta Cafina XT7 is grensverleggend met het melksysteem Melitta TopFoam. Breid uw repertoire uit. Combineer zwart en wit met nieuwe tussentonen voor nog meer variatie in de dranken.

cupIII_keyvisual.jpg

Echte bonen voor echte koffie! De cup III is een volledig uitgeruste volautomaat voor de bereiding van koffiespecialiteiten, thee en cacaoproducten – waar dan ook.

Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen en voor meer informatie. Of kom gewoon eens langs, want bij MAGU zijn we er om u te helpen en te begeleiden!

bottom of page