top of page

Koffie bereiden? “Melitta” het geheim van goede koffie!

RZ_MEL_Logo_RGB_17.png
10340-Melitta-Banner_Plus-X-Award-Best-Brand-FAM_1853x864_NL.jpg
11682-Melitta_Beste_Koop_Banner_568x568.jpg

Bent u in de overweging om een nieuw koffiezetapparaat, koffiemachine, espressomachine, ... aan te kopen en u wenst graag een correcte en goede begeleiding naar het juiste product van uw wensen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres... Wij staan steeds voor u klaar met raad om u te bedienen...

Om heerlijke koffie te bereiden zijn er heel veel mogelijkheden om dit te volbrengen. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur om de koffie van zijn/haar smaak te bereiden.

Om u steeds tot dienst te zijn en er voor te zorgen dat u steeds uw favoriete koffie kunt bereiden werken wij samen met het kwaliteitsvolle merk "Melitta". 

Melitta is het geheim van goede koffie en biedt lekkere koffie in de beste kwaliteit en veelzijdige apparaten voor de bereiding van handfilters tot volautomatische koffiemachines.

Bij Melitta kunnen we de Koffie-toestellen onderverdelen in 4 verschillende types, namelijk:

  • De "Filter" koffieapparaten voor met gemalen koffie een heerlijke tas koffie te maken.

  • De volautomaten enkel "Puur Koffie" toestellen zonder melkschuim-funtie. Hier kan men dus enkel pure koffie-varianten aanmaken. (espresso, koffie, lungo)

  • De volautomaten "Manuele melkschuim-systeem" toestellen, waar een manuele actie met de cappuccinatore dient gedaan te worden om warme melk of melkschuim aan te maken. Hierdoor kan men verschilllende koffierecepten zowel “met” als “zonder” warme melk en/of melkschuim aanmaken. (espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato,...)

  • De volautomaten "Automatisch melkschuim-systeem" toestellen, waar enkel één druk op de knop volstaat om warme melk of melkschuim aan te maken. In dit type toestel zitten dan ook meerdere koffierecepten van zowel ”met” als “zonder” melkbereidingen geprogrammeerd.  Deze verschillende koffierecepten kunnen ook volledig naar uw wens ingesteld worden. (espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato,...)

Ook bieden wij waterkokers, koffiemolen en vele randartikelen betreft koffiebereiding aan...

bottom of page