top of page

Ons verhaal...

Het verhaal begon in het begin van het jaar 2012. Benny begon toen in bijberoep als service-technieker voor het kwaliteitsvolle merk Melitta. Deze activiteit groeide beetje bij beetje uit en stap voor stap begon de liefde en passie voor koffie dan ook te groeien. Benny zag dat koffie veel meer is dan zomaar een warm drankje. Hij ontdekte vele nieuwe geuren, smaken en manieren van koffie zetten. Hij volgde enkele cursussen in de koffiewereld om meer kennis te verwerven over koffie. Wat hij vooral onthouden en geleerd heeft is, dat koffie een beleving is die vooral draait om smaak en geur. Deze beleving is voor iedere persoon anders en uniek.

Na verloop van tijd had Benny het gevoel dat er nog iets ontbrak in zijn leven. Dit gevoel groeide in de eerste helft van 2018 verder uit tot de ontwikkeling van een nieuw eigen koffiemerk “MAGU”. De naam komt voort uit een andere passie uit zijn leven, namelijk zijn gezin. MAGU is afgeleid uit de naam van zijn twee kinderen Margaux en Guillaume.
Er zijn mensen uit de koffiewereld die vinden dat “MAGU” ook wel vertaald kan worden in “mijn smaak”. Deze wordt dan afgeleid uit het Italiaans “mio gusto”.

 

MAGU... Een nieuwe naam, een nieuw merk, ontstaan uit passie en liefde voor koffie! 

In 2019 werden we door Melitta NV en Melitta Professional erkend als een “Officiële Melitta Premium Partner ”. Na deze herkenning zijn we onze zaak verder beginnen uitbouwen. Dankzij de ongelooflijke steun van zijn vrouw Evelyne in dit project, kreeg Benny alle kansen en vrijheid om het project verder te laten ontwikkelen en uit te breiden.

Zo kunnen wij u met trots mededelen dat wij onze nieuwe koffiewinkel op

20 augustus 2021 geopend hebben. In onze nieuwe winkel zijn we steeds bereikbaar om onze passie met u te delen. 

Graag verwelkomen wij u bij MAGU koffie, want...

Onze passie is: u begeleiden naar de koffie van uw dromen!

Graag stellen wij ons even aan u voor...

77FAA41C-6FAC-4FBB-9BDE-3C2F751F75EE_4_5

Benny

IMG_1178.jpg

Evelyne

IMG_1716.jpg

Margaux

IMG_0614.jpg

Guillaume

bottom of page