top of page

Melitta Filterkoffiemachines

Filterkoffie is de oorsprong en nog altijd zeer actueel.

Ontdek het uitgebreide assortiment klassieke filterkoffiemachines en

filterkoffievolautomaten voor koffiehoeveelheden van 125 tot 500 kopjes per uur.

170_hero_edited.jpg

De robuuste filterkoffiemachine Melitta 170 in een compacte roestvrijstalen behuizing concentreert zich op de essentie: gewoonweg goede koffie.

Verkrijgbaar met isoleer- of glazen kannen van 1,8 liter.

Filterkoffie raakt niet uit de mode! Met de Melitta Cafina XT180 krijgt de eeuwige favoriet nu eindelijk de setting die hij verdient – ultramodern, stijlvol en hoogwaardig. Kortom: verse filterkoffie in XT design.

xt180.jpeg
600er-sonder.jpg

De Melitta 600 is ideaal voor het zetten van grote hoeveelheden koffie in kantines of voor de catering. Dankzij het praktische modulaire concept kunt u uw machine volledig aan uw behoeften aanpassen.

Vooral ’s ochtends moet het vaak snel gaan. Daarom concentreert de Melitta Cup-breakfast zich volledig op het essentiële: melk, cacao of heerlijke filterkoffie, aromatisch en in een mum van tijd klaar.

cup-breakfast_keyvisual.jpg
xt8-f_keyvisual.jpg

Altijd vers gefilterd - handig en volledig naar behoefte: de Melitta Cafina XT8-F zet tot 500 kopjes filterkoffie per uur. Met de weekplanner kunt u tijden en hoeveelheden programmeren en zo lange standtijden vermijden.

Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen en voor meer informatie. Of kom gewoon eens langs, want bij MAGU zijn we er om u te helpen en te begeleiden!

bottom of page