top of page

Welkom in de koffiewereld van Melitta Professional Coffee Solutions!

Om heerlijke koffie te bereiden zijn er heel veel mogelijkheden om dit te volbrengen. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur om de koffie van zijn/haar smaak te bereiden. Om u steeds tot dienst te zijn en er voor te zorgen dat u steeds uw favoriete koffie kunt bereiden werken wij samen met het kwaliteitsvolle merk “Melitta Professional Coffee Solutions". Melitta is het geheim van goede koffie en biedt lekkere koffie in de beste kwaliteit en veelzijdige apparaten voor de bereiding van handfilters tot volautomatische koffiemachines.

Logo nieuw.jpg

MELITTA ALGEMEEN

De Melitta Group, sinds 1908 een van oorsprong Duits bedrijf met het hoofdkantoor in Minden. Wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 100 landen staat Melitta voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid met een range aan producten voor huishoudelijk en professioneel gebruik. 

Een van de Operating Units resulterend onder de Melitta Group is Melitta Professional Coffee Solutions BV, met een eigen Sales- en Service organisatie in meer dan 40 landen wereldwijd worden wij gezien als dé partner in de voorziening van professionele espresso apparatuur van Melitta Cafina.

Vanuit ons kantoor in Gorinchem bedienen wij de totale Benelux met professionele espresso apparatuur en een eigen Service- & Onderhoudsorganisatie. 

image001_edited_edited.jpg

KWALITEIT & HYGIENE

Melitta onderscheid zich niet alleen door productie volgens HACCP normering maar zijn wij tevens in het bezit van een HACCP certificering op alle apparatuur. Dit is voor u de garantie dat alle Melitta apparatuur voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van productie, veilige en gemakkelijke reiniging en onderhoud.

Melitta Cafina  XT-serie maalschijven.jp
Logo nieuw.jpg

KEUZE IN ONDERHOUD & SERVICE

Melitta werkt met een eigen technische dienst. Hierdoor hebben wij de kwaliteit van de geleverde prestatie volledig in eigen hand. 

Voor onderhoud én garantie bestaat de mogelijkheid een full serviceovereenkomst met Melitta Professional Coffee Solutions af te sluiten waarbij wij zonder bijkomende kosten preventief en correctief onderhoud aan de machines uitvoeren.

De activiteiten van onze storingsdienst zijn dus ook inbegrepen in dit tarief. Het full service contract omvat uurloon, voorrijdkosten en onderdelen 7 dagen per week, 24 uur per dag. Tevens dekt het contract 1 filterwisseling per jaar. 

Zaken als molest en bijvoorbeeld schade door nalatigheid bij reiniging vallen niet onder het contract. 

support.jpg
Unknown-1.jpeg
Das-Team.jpg

VERLOOP VAN EEN STORINGSMELDING

Bij telefonische melding (of per mail) aan onze deskundige planningsafdeling plant deze direct een bezoek in voor een technicus (tenminste, als de storing niet telefonisch kan worden verholpen). Melitta zal alles in het werk stellen om de betreffende apparatuur binnen maximaal 24 uur te repareren. Hierbij is het evident voor onze technische dienst dat stilstaande apparatuur met voorrang behandeld dient te worden. In de praktijk betekent dit meestal dat enkele uren na de melding een technicus ter plekke is.

bottom of page